apa menu hari ini

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: apa menu hari ini

Post  pUmPkInPiE on Tue May 11, 2010 10:56 am

roxy x pernah mkn bihun kaler kuning...hehe...
bihun sup utara memang best...nak2 kalo penuh daging...perut...ngan lobak masin...sambal...walla...tp kat sini susah nak carik yg sedap...letak sign bihun sup utara...tp sambal kicap...ape barang?!!
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Tue May 11, 2010 11:09 am

pump
kami teringin nk mkn bihun sup utara
apa kata hang masakkan
kami di sini salu mkn mihun sup utara bersambal kicap
Cool
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  pUmPkInPiE on Tue May 11, 2010 11:20 am

aku cuma tau buat bihun kaler kuning tu je...kalo stakat nak ratah bihun kaler no hal la...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Tue May 11, 2010 11:38 am

bihun celup kunyit?
huh
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  pUmPkInPiE on Tue May 11, 2010 11:49 am

hehe...nak ke?!
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Tue May 11, 2010 12:40 pm

ha'ah pump.. bihun sup utara nih klu had betoi punya dia boh sambal yg mcm cili boh tuh... boh bnyk2 memang leh berasap la..
boh daging ngan perut bebanyak.. wallllaaaaaaaaa............... suka betoi aku..
trade mark nya bihun musti kaler kuning... Wink aku kalau order mesti mintak perut lebih punya........
org panggil perut kitab kan.. hahahahha
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Tue May 11, 2010 12:40 pm

hari ini saya masak ikan masak kicap..
ikan masak kicap nih bahan2 nya hanyalah ikan goreng, kicap dan bawang putih. nak sedap bawang putih letak banyak2
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Tue May 11, 2010 12:52 pm

fiez apa kata paste la pic menu tu.....

tgh hari ni x tau nk lunch apa......

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Misty on Tue May 11, 2010 1:13 pm

Hari nie masuk hari kedua sis pose ganti..semalam masak lauk ayam masak kicap lepas mendapat idea kat sini dari pump haha...
petang nie berkemungkinan besar masak ayam sambal... oh..fiez, tadi sis bangun sahur.. Very Happy
avatar
Misty

Posts : 41
Join date : 2010-05-07

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Tue May 11, 2010 1:15 pm

sis... hehehehehh semalam menu ayam ek...
terima kasih yang tak terhingga pada kak MAR...
hehehhheh
sahur sis? botol air tepi katil ker? Laughing
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Misty on Tue May 11, 2010 1:24 pm

hehehe sis makan lauk yg utk berbuka, panaskan ayam masak kicap tu balik...so air tepi katil tu xpandang la sebab sempat sahur hehe
avatar
Misty

Posts : 41
Join date : 2010-05-07

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Tue May 11, 2010 3:11 pm

rizz wrote:fiez apa kata paste la pic menu tu.....

tgh hari ni x tau nk lunch apa......

kak rizz.... memang la pas masak dok ngat nak tangkap gambaq..... elok ngah dok kemas2 dapoq.... mak dah mkn nasik... tak sampat nak tangkap gambaq
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  pUmPkInPiE on Tue May 11, 2010 3:50 pm

fiezryn wrote:ha'ah pump.. bihun sup utara nih klu had betoi punya dia boh sambal yg mcm cili boh tuh... boh bnyk2 memang leh berasap la..
boh daging ngan perut bebanyak.. wallllaaaaaaaaa............... suka betoi aku..
trade mark nya bihun musti kaler kuning... Wink aku kalau order mesti mintak perut lebih punya........
org panggil perut kitab kan.. hahahahha
waa....aku dah tringin nie...huhu...mane la nak carik...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Tue May 11, 2010 6:35 pm

fiez...xder rezeki ko nak meneliurkan kitaorg sini dgn menu tgh hari tadi...
aa masak mlm ni jgn lupa snap cpt2...

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Tue May 11, 2010 6:42 pm

ns goreng ayam lemon - noodle station MV
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Tue May 11, 2010 6:44 pm

tgh hari mkn nasi rendang daging dgn acar kat ting 3 menara......mabellesss..

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Misz Roxy on Tue May 11, 2010 8:26 pm

rizz ni menara apa? maybank ke?? Very Happy huhuhu sbb org mbb selalu panggil menara

bihun kuning tu dah biasa makan la... ada satu dekat2 bentong -- mempaga.. ada pakcik ni jual masa pasar mlm hari sabtu.. bihun kuning, dgn sup daging, ada lobak jeruk and sambal marbeless dia.. huhu yg mcm sambal cili boh. mmg best!!

yelah kl pakai sambal kicap.. tu soto kan? org kl mmg suka merojak kan barang
avatar
Misz Roxy

Posts : 27
Join date : 2010-05-07
Age : 37
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Tue May 11, 2010 10:05 pm

menara rebung roxy...bkn maybank...oo ye ke...sama arr sini pn panggey menara gak...hihi...

roxy i balik kg sumtimes lalu gak mempaga tu...xtau pn ada bihun sup yg terangkattt ittewww...
ffuhhhh.....citer bab makan2 ni mmg la....kelaparan rasa..

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Misz Roxy on Tue May 11, 2010 10:06 pm

nnt siggah ok... hari sabtu ptg...
avatar
Misz Roxy

Posts : 27
Join date : 2010-05-07
Age : 37
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Tue May 11, 2010 10:09 pm

orait babe...Insyaallah klu smpat...

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Tue May 11, 2010 10:42 pm

menu malam just sup su'un, ikan kembung goreng dan sambal kicap...nasi panas2...
best...

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Wed May 12, 2010 12:11 am

b3skut wrote:ns goreng ayam lemon - noodle station MV

tak order air yang lam bekas cam pasu tuh ker?
hehehhe semput nak ngabiskan ... Laughing
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Wed May 12, 2010 12:12 am

rizz wrote:menu malam just sup su'un, ikan kembung goreng dan sambal kicap...nasi panas2...
best...

kak rizz.. ikan kembung goreng tuh... klu goreng garing.. memang terangkat la cicah ngan sambal kicap...
walllaweiiiiiiii sodapnya
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Wed May 12, 2010 10:14 am

fiezryn wrote:
b3skut wrote:ns goreng ayam lemon - noodle station MV

tak order air yang lam bekas cam pasu tuh ker?
hehehhe semput nak ngabiskan ... Laughing

set meal
plus ice lemon tea dlm VASE
Laughing
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Wed May 12, 2010 11:35 am

haahhaha comei kan itu pasu.. rasa cam nak amik jer wak lik umah.. leh boh ikan lam tuh
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum