apa menu hari ini

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Wed May 12, 2010 11:56 am

roti jagung gardenia rm0.60 sen x 2
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Wed May 12, 2010 12:06 pm

roti canai kuah sardin...
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Wed May 12, 2010 1:10 pm

fiezryn wrote:
rizz wrote:menu malam just sup su'un, ikan kembung goreng dan sambal kicap...nasi panas2...
best...

kak rizz.. ikan kembung goreng tuh... klu goreng garing.. memang terangkat la cicah ngan sambal kicap...
walllaweiiiiiiii sodapnya

tulerrr fiezzz....mmg goreng garing pun..simple menu tp terangkattt

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Wed May 12, 2010 1:12 pm

pagi bekfes nasi goreng pedas ngn goreng pisang panas..teh o ..

thari ni blur lagi nk mencekik apa pulak..

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Wed May 12, 2010 7:12 pm

menu tengah hari masak lemak pucuk ubi + tempoyak
ikan sardin goreng
sambal belacan yang tak pedas..
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Wed May 12, 2010 8:56 pm

fiezryn wrote:menu tengah hari masak lemak pucuk ubi + tempoyak
ikan sardin goreng
sambal belacan yang tak pedas..

mak aiiii menariknya tang masak lemak pucuk ubi tempoyak tu fiezzz...i likeeeee...

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Thu May 13, 2010 2:32 am

ianya disediakan oleh kakakku wahai kak rizz...
klu fiez memang fail la masak2 camtuh hahahha
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  pUmPkInPiE on Thu May 13, 2010 12:41 pm

fiezryn wrote:
rizz wrote:menu malam just sup su'un, ikan kembung goreng dan sambal kicap...nasi panas2...
best...

kak rizz.. ikan kembung goreng tuh... klu goreng garing.. memang terangkat la cicah ngan sambal kicap...
walllaweiiiiiiii sodapnya

ikan bawal lg best...grg rangup2 ngan tepung skit...pastu cicah cili kicap...mkn panas2...wah...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 40

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Thu May 13, 2010 12:56 pm

ye arr pump..pasni goreng ikan bawal celup tepung la pulak...
menariknya..

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Thu May 13, 2010 12:57 pm

fiezryn wrote:ianya disediakan oleh kakakku wahai kak rizz...
klu fiez memang fail la masak2 camtuh hahahha


ingatkan fiez yg terer buat menda2 gitu...kagum jer rasanya...

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Misz Roxy on Thu May 13, 2010 2:04 pm

test2
avatar
Misz Roxy

Posts : 27
Join date : 2010-05-07
Age : 38
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Thu May 13, 2010 2:05 pm

ni apa test kt sini nih?
dh la board sebelah asik ckp testis jek
Embarassed
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Misz Roxy on Thu May 13, 2010 8:25 pm

dah try 2x post msg... asyik tak leh.. so sad..

tadi try kat office
avatar
Misz Roxy

Posts : 27
Join date : 2010-05-07
Age : 38
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Sat May 15, 2010 1:12 pm

semalam dah ala2 nak demam...
hari nih mkn bubur mekdi jer
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Misz Roxy on Sat May 15, 2010 2:52 pm

i pun mcm nak demam fiez Embarassed
avatar
Misz Roxy

Posts : 27
Join date : 2010-05-07
Age : 38
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Sun May 16, 2010 1:29 pm

musim demam pulak kan...

kak rizz mlm tadi mkn nasi ayam penyet wong solo...best la pedas2..

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  pUmPkInPiE on Mon May 17, 2010 1:01 pm

ayam penyet wong solo nie kat mane yek...ramai kata best...compare ngan ayam penyet kat the curve tu mane lg best?
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 40

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Mon May 17, 2010 1:46 pm

roti jalan kari ayam
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  pUmPkInPiE on Mon May 17, 2010 4:15 pm

"roti jalan tu camne?!" tanya ku penuh innocent...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 40

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Mon May 17, 2010 4:51 pm

roti tu ada kaki tgn bagai
kena mkn sambil jln
kalau mkn sambil duduk, tu roti duduk namanya
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  rizz on Mon May 17, 2010 7:54 pm

pUmPkInPiE wrote:ayam penyet wong solo nie kat mane yek...ramai kata best...compare ngan ayam penyet kat the curve tu mane lg best?

pump...aku makan kt bangi ni jerr..kat shah alam pn ada rasanya tp aku x sure..
tp yg ayam penyet kat d curve aku x penah try..so x leh nk compare lah...
kat bangi tuh aku suka sbb sambalnya pedas....saper x tahan pedas masaklaa....

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Tue May 18, 2010 12:34 am

Misz Roxy wrote:i pun mcm nak demam fiez Embarassed

fiez nak demam sebabb hari jumaat p wat rawatab kat klinik gg...
skali dia bius sampai dua tempat..
esoknya rasa sengal2 jer badan,
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  fiezryn on Tue May 18, 2010 12:36 am

b3skut wrote:roti tu ada kaki tgn bagai
kena mkn sambil jln
kalau mkn sambil duduk, tu roti duduk namanya

kalau nak roti tuh lebih cun... tangannya haruslah di KIAM seperti kedudukan dalam solat.. Very Happy
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Misz Roxy on Tue May 18, 2010 4:25 pm

rasa2 mcm wang solo tu ada kat ampang, taman dagang.. tp tak pernah gi..

tadi makan kat rest q thai kat cyberjaya. today i ada interview sana..

makan nasi + green curry + salad su'un + kerabu mangga.
my mom makan nasi goreng thai dgn daging.
avatar
Misz Roxy

Posts : 27
Join date : 2010-05-07
Age : 38
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  b3skut on Wed May 19, 2010 10:57 am

kuey teow goreng plus rendang kerang @ Tan Ling Lake Garden
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: apa menu hari ini

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum