KOC WANITA SAHAJA

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Mon May 10, 2010 2:04 pm

Jumaat yang lepas, aku ada temuduga di Shah Alam, Habis sessi temuduga... lepak2 ngan member2 kejap, pastu dorg hantar aku ke stesen komuter Bt 3.
Aku ngan rina naik komuter dari Bt 3 ke KL Sentral, sampai kat stesen komuter tuh, aku dah nampak banner untuk ruang menunggu bagi koc wanita. Excited la aku wei nak naik koc yang semuanya hanya kaum hawa...
Elok jer komuter sampai, aku pun masuk la kat KOC WANITA.. tapi malangnya... ada jugak jantan2 yang tak reti bahasa. Muka slumber jer masuk koc tuh... pastuh boleh duduk2 dengan senang lenang pulak tuh. Yang pompuan pulak tak pepasal kena berdiri. Ibarat tetamu buat macam rumah sendiri... Tak reti bahasa ka hapa depa neh?? Nak kata bodoh bangang pun boleh jugak........
Yang pompuan pulak.. agak2 kalu hang tuh nak nek ngan BF tercinta.. p la naik koc yang lain. BENGONG !
Aku memang hangin sebab bila keadaan macam nih terjadi, seolah2 kaum lelaki tak reti menghormati hak yang telah diberikan untuk kaum wanita.
nAK Kata tak sempat masuk KOC lain memang tak logik la... yang hampa p tersengih2 dekat kawasan menunggu untuk koc wanita tuh awatnya???
Sticker yang ditampal dekat koc tuh pun dah tulih KOC WANITA. Tak cukup dengan bahasa melayu, bahasa inggeris, bahasa cina ngan tamil pun ada tertulis kat stiker tuh.
Aku siap soound lagi masa tuh " Aih...... tak sekolah ker???? Memang kuat suara aku masa neh.. siap ada sorang makcik tengok kat arah aku.

Kawalan ketat hanya dilakukan di KL SENTRAL. KAt situ ada sorang polis wanita yang menjaga laluan keluar masuk. Dia siap halau lagi muka2 lelaki tak malu yang tak reti bahasa masuk KOC WANITA. Tp aku rasa kawalan macam neh patut dilakukan di dalam KOC bukan di Stesen KL SENTRAL sahaja... Twisted Evil Hangin betoi aku masa neh...
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  b3skut on Mon May 10, 2010 3:09 pm

hampir ternaik waktu kt Tokyo thn 2007
ladies coach kt jepun biasanya terletak pd koc paling hadapan
kaler pink, siap ada iklan Laurier
aku tgh q kt situ dgn klik pompan, then ada sorang guard halau aku ckp dlm bahse jepun
aku x paham mula2nya,..tp bila tgk keliling tu sume pompan, dgn kaler pinky2 bagai,....baru aku paham
trus undur ke koc blkg....
kalau la aku nek koc tu, mesti aku kena terkam ramai2
hahahahaha Embarassed
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  pUmPkInPiE on Mon May 10, 2010 4:11 pm

org mesia memang ramai x reti bahasa...sama ada memang bngai or saje buat2 bingai...suka kot jd bingai...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  Misty on Mon May 10, 2010 4:13 pm

itula pasal.. x tau malu... I perasan kan sekarang kan org2 mesia nie kebanyakkannya kurang ajar..especially generasi baru nih...
avatar
Misty

Posts : 41
Join date : 2010-05-07

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  pUmPkInPiE on Mon May 10, 2010 4:16 pm

yup...bebudak skang semcm je prangai kan...x mkn saman...kekadang tu nak gak tegur budak2 x reti bahasa nie tp pikir2 balik...kang aku lak jd tajuk muka depan harian metro...seram gak...bkn leh caya skang nie...salah skit main bunuh je...ngeri btul duk mesia skang nie...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  Misty on Mon May 10, 2010 4:19 pm

ha betul..I nak sound kadang2 tu kan pikir byk kali jugak..itu belum lagi part2 yang budak2 sekecik sekolah rendah berabaan and bepelukkan dengan pasangan memasing... sakit hati I tengok. kecik2 dah pandai merembes... I selalu terpikir jangan la anak2 sedara aku mcm nih nanti...
avatar
Misty

Posts : 41
Join date : 2010-05-07

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Mon May 10, 2010 7:04 pm

tuh la pasalnya pump.. depa nih memang bingai pun... leh wat muka ala2 macho sangat bila masuk koc neh...
pk kan aku neh kecik jer.. kalu tak memang rasa nak sepak jer sekor2...
tak hormat hak kaum wanita langsung...
yang nak wat aksi meraba pun kaum depa nih la..ada kelebihan untuk kaum kita nih nak amik kesempatan pulak..
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Mon May 10, 2010 7:05 pm

Misty wrote:ha betul..I nak sound kadang2 tu kan pikir byk kali jugak..itu belum lagi part2 yang budak2 sekecik sekolah rendah berabaan and bepelukkan dengan pasangan memasing... sakit hati I tengok. kecik2 dah pandai merembes... I selalu terpikir jangan la anak2 sedara aku mcm nih nanti...

itu baru part berabaan2 sis... belom kategori pemalas kat sekolah lagi..dtg skolah wat syarat nak jumpa kawan2 jer..
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Mon May 10, 2010 7:06 pm

b3skut wrote:hampir ternaik waktu kt Tokyo thn 2007
ladies coach kt jepun biasanya terletak pd koc paling hadapan
kaler pink, siap ada iklan Laurier
aku tgh q kt situ dgn klik pompan, then ada sorang guard halau aku ckp dlm bahse jepun
aku x paham mula2nya,..tp bila tgk keliling tu sume pompan, dgn kaler pinky2 bagai,....baru aku paham
trus undur ke koc blkg....
kalau la aku nek koc tu, mesti aku kena terkam ramai2
hahahahaha Embarassed

kena terkam tak pa lg.... klu dorg soh pakai pad camna?
hahhahaha sila la londeh suaq lam tren... hehehe
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  pUmPkInPiE on Mon May 10, 2010 7:26 pm

btul la...lain kali kalo jumpa spesis camni kasik rogol beramai2 je...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Mon May 10, 2010 9:35 pm

rogol wat pa pump... kasik "POTONG " la...
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  Misz Roxy on Mon May 10, 2010 10:34 pm

wakakkaka x cukup besar lagi kot signboad koc wanita tu... tak pun mmg jenis tak faham bahasa kekeke

abg bes, ure forgiven Very Happy
avatar
Misz Roxy

Posts : 27
Join date : 2010-05-07
Age : 38
Location : KL

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Mon May 10, 2010 11:18 pm

spesis tak tau malu nih... konon2 macho la wat camtuh
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  b3skut on Tue May 11, 2010 10:46 am

dh lama x nek tren
makan tahun dh ni
yg pasti, masih tiada perubahan kan
masih lewat, sesak,air cond slow
konon NKRA nk tumpu pd pengangkutan awam
warm2 chicken poo saja
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  pUmPkInPiE on Tue May 11, 2010 10:54 am

aku benci naik public transport...penat nak tahan napas...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Tue May 11, 2010 11:12 am

aku tak der pilihannnnn
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  rizz on Tue May 11, 2010 12:54 pm

teringat zaman2 gi balik keja naik train..dahler peknen twin..
sooooo azab.....

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Tue May 11, 2010 1:00 pm

azab masa waktu puncak ek kak rizz... berebut2 nak nek...senang dpt tempat duduk x kak rizz
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  pUmPkInPiE on Tue May 11, 2010 4:04 pm

fuh...kalo peknen lg la azab...

fiez...aku nak suggest ko jd cikgu tadika kat genius aulad...ko kan suka bebudak...
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  rizz on Tue May 11, 2010 6:30 pm

ye arr fiez..masa pegi balik keja tu la pack sangat....jgn ingat org peknen sng dpt tmpt duduk..
slalu dorang pura2 tidor jer klu nmpk org peknen.....

rizz

Posts : 36
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Wed May 12, 2010 12:16 am

pUmPkInPiE wrote:fuh...kalo peknen lg la azab...

fiez...aku nak suggest ko jd cikgu tadika kat genius aulad...ko kan suka bebudak...

hahah kat mana tuh pump...
aku nih tingin woooo nak ngajo kat tadika..
dok ronda2 kat kaw tadika sini..tak der kosong pun..
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Wed May 12, 2010 12:18 am

rizz wrote:ye arr fiez..masa pegi balik keja tu la pack sangat....jgn ingat org peknen sng dpt tmpt duduk..
slalu dorang pura2 tidor jer klu nmpk org peknen.....

kuang ajaq kan org camneh... rasa cam nak pijak kaki jer...
bebaru nih masa kat KL SENTRAL... fiez nak kuaq komuter.. dorg dok berasak2 sempat la fiez tumbuk blakang sorg brader nih.. Evil or Very Mad
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  b3skut on Wed May 12, 2010 10:16 am

tumbuk ke raba, fiez?
Twisted Evil
avatar
b3skut

Posts : 54
Join date : 2010-05-10

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  fiezryn on Wed May 12, 2010 11:15 am

hahahhaa tak sempat nak meraba la ramai2 tuh....
avatar
fiezryn

Posts : 78
Join date : 2010-05-09

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  pUmPkInPiE on Wed May 12, 2010 11:27 am

rugi la fiez...patut ko ramas je teluq dia..
avatar
pUmPkInPiE

Posts : 69
Join date : 2010-05-09
Age : 39

View user profile

Back to top Go down

Re: KOC WANITA SAHAJA

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum